30.04.2023

Tüm Mektuplar

Sevgili Rotary Ailem

27 Nisan tarihli toplantımızda Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras “Deneyimler ve İlkeler” konulu sunumunu yaptı. Yıllardır süren başarılı yöneticilik deneyimlerini ve tecrübelerini bizimle paylaştı. Eşli olarak düzenlediğimiz toplantıya katılım oldukça yüksek oldu. Kulüp dışından konuklarımız da toplantımıza renk kattılar.

Romanya Gezimizden döndükten hemen sonra Samandağ’da bulunan çadır kente; Ramazan kolisi, kahvaltılık malzemeler, iç çamaşır ve kıyafet, temizlik malzemeleri ile narenciye kolileri hazırladık. Yönetim Kurulu üyemiz Nevzat Arman ve Yeliz; kendi arkadaşlarının destekleriyle aldıkları oyuncakları da kulübümüz aracılığıyla dağıttılar.

GDB Fehmi Çubukçu, Nevzat Arman, Mehmet Ener, Yusuf Ziya Halefoğlu, İdil ve ben Samandağ’a beraber gittik. Nazmi Kulakoğlu ve Yusuf Ziya Halefoğlu dostlarımızın, kulüp kolilerine ciddi miktarda katkıları oldu. Çadırkentte organizasyonu Nevzat Dostumuz önceden ayarladığı için dağıtımı 3-4 saat içinde tamamladık.

Bölge halkının en çok sevindiği şeyin; onları hatırlamamız ve ziyaret etmemiz olduğunu öğrendik. Hikayelerine ve acılarına ortak olduk. Sefa Dostumuz tarafından hazırlanan kulüp sticker’larını tüm yardım malzemelerine yapıştırdık. Bölge artık, Rotary ismine çok alıştı. Kırıkhan’dan da çok güzel geri dönüşler alıyorum.

Eşim İdil’in Caretta caretta projesine dönem asamblemizden beri yaptığı hazırlık ve satışlar sonucunda elde edilen gelirle UR projesine katkı sağladık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ve Ramazan Bayramını aynı anda kutladık. Kulübümüzde 1990-1991 dönem başkanı ve onur üyemiz olan Ahmet Şekip Ersoy’u kaybettik. Tüm kulübümüze ve ailesine başsağlığı diliyoruz.

Ocakbaşı gruplarımız toplanmaya ve projelerini gerçekleştirmeye devam ediyor. 5-7 Mayıs tarihlerinde Kemal Attila başkanlığındaki ocakbaşı grubu tarafından organize edilen Eskişehir Gezimizi yapacağız. Gezinin geliri ile deprem bölgesine yardımlara devam edeceğiz.

Hepinize sağlık ve mutluluk dolu günler dilerim.