2024-2025 Asamblesi ve Yönetim Kurulu

Değerli Dostlarım,

Kulübümüzün 2024-25 dönemi hazırlıklarını yoğun şekilde sürdürdüğümüz şu günlerde, Rotary kuralları uyarınca yapmamız lazım gelen ilk kulüp asamblemizi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadık. Öncelikle yoğun takvim içerisinde bu imkanı sağlayan dönem başkanımız Özgür Yaycıoğlu ve yönetimine şükranlarımı sunuyorum.

Asamblemizde yeni dönem temamızı ve bayrağımızı tanıttık, UR 2024-25 Başkanı Stephanie A. Urchick’in gelecek döneme ilişkin mesajını paylaştık ve özellikle kulübümüz olarak yakın çalışacağımız başta gelecek dönem guvernörümüz Kerem Muradi olmak üzere bölge görevlilerimizi sizlere tanıttık. Yeni dönemde kulübümüzün alışageldiği yüksek başarı ve hizmet standardını yakalamak en büyük amacımızdır. Bunun yanı sıra, bugüne kadar olduğu gibi siz değerli rotaryen dostlarımızın da keyifli bir dönem geçirmesini sağlamak için hazırlıklarımız da tüm hızıyla devam ediyor. Zira, dostluktan doğan sinerji ve birliktelikten doğan keyif en zor projeleri dahi kulübümüz için kolaylaştırmakta, bizleri güçlendirmekte… Bu satırların yazıldığı anlarda dönem başkanımız Özgür Yaycıoğlu ve sevgili Rana, kulübümüzden dostlarımız ile birlikte bölge konferansında kulübümüzü temsil etmekteler. Bütün yıl boyunca durmadan ve özverili şekilde çalışarak gerçekleştirdikleri mükemmel hizmet projelerinin bölge bazında taltif edildiği, diğer bir anlatımla bütün sene bin bir emekle ekilenlerin hasat edildiği konferansa şu an itibariyle kulübümüzün hizmet geleneğinin her sene olduğu gibi bu sene de ödüllere ve övgülere mazhar olduğunu görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bize bu gururu yaşattıkları için sevgili Özgür Başkanımıza ve sevgili Rana’ya yine yönetim kurulunda bütün bir yıl boyunca Özgür ve Rana’nın liderliğinde emek veren tüm yönetim kurulu üyesi dostlarımıza ve eşlerine huzurlarınızda teşekkürü bir borç bilirim.

Dilerim ki, gelecek sene bu günlerde biz de aynı başarıyı yakalamış olmanın huzuru ve mutluluğu ile güzel bir konferans geçirmeni heyecanı içerisinde olacağız.

Değerli dostlar, kulübümüzün 56 yıldır ayakta kalması ve bozulmayan bir çizgide başarı defterine her sene yeni sayfalar ekleyebilmesi şüphesiz başkanlarımız ve yönetimlerimiz kadar siz kulüp üyesi dostlarımızın da özverisi, desteği ve emeği ile mümkün olabilmekte. Adana Rotary Kulübü, hiç bozulmayan dostluk çizgisi ve her zaman koruduğu seviyesi ile Türk Rotary’sinin temel taşlarından birisi olmaya devam ediyor. Adana Rotary Kulübü’nün yakmış olduğu hizmet ateşi, ortaya koyduğu standart ve ısrarla koruduğu saygın dostluk ortamı sayesinde bugün Adana’nın ülkemizde Rotary’nin en yoğun ve en güzel şekilde yaşandığı birkaç şehirden birisi olduğunu söylemek sanırım bir abartı olmayacaktır. Bunda en büyük pay siz sevgili dostlarımızındır.

Öyle umuyorum ki, kulübümüzün başkanlarına ve yönetimlerine verdiği koşulsuz destekten ben ve yönetim kurulu üyesi dostlarım da faydalanacak ve bu sayede güzel bir dönem geçirerek bayrağı Ahmet Şen dostumuza gururla devredeceğiz.

Bana ve yönetim kurulunda görev alan tüm dostlarıma, topluma hizmet etme imkânını, hele bir de bu kadar güzel bir dostluk ortamında hizmet etme imkânını sağladığınız için sizlere çok teşekkür ediyor, yeni dönemde güzel projeler ve keyifli birliktelikler yaşayacak olmanın heyecanı ve mutluluğuyla sizleri Rotaryen sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

Rıfkı Başlamışlı
Adana Rotary Kulübü