25.01.2024 Tarihli toplantımız

25 Ocak Perşembe günü gerçekleştirdiğimiz toplantımızda Fotoğraf Yarışması Komitesi Üyesi ve Salon Başkanı Hakan Kısacık dostumuzun Adana Rotary Kulübü 20. Uluslararası Fotoğraf Yarışması ile ilgili mükemmel sunumunu izledik. Jüri Üyemiz Mustafa Şahin ve bu yılki yarışmamızda FIAP Mansiyon Ödülü almaya hak kazanan Manolya Yeşiltaş ise bizlerle duygu ve düşüncelerini paylaştı. FIAP Türkiye temsilcisi Sayın Alperen Akharman ise yaptığı konuşmanın ardından 20. yarışmamızı tamamlamamız nedeniyle hak ettiğimiz FIAP Altın Madalyasını kulübümüze takdim etti.

Toplantımızda ayrıca LÖSEV Adana İl Koordinatörü Betül Özgüven ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Buse Çakan LÖSEV’i tanıtıcı sunumlar yaptılar. TLG Komite üyemiz Uğur Can Doğan ise üyelerimizi TLG Programı konusunda bilgilendirdi.