14.12.2023 Tarihli toplantımız

14 Aralık tarihinde yaptığımız Olağan Toplantımızın Onur Konuğu ve Misafir Konuşmacısı Gelecek Dönem Guvernörü Kerem Muradi idi. Sevgili, GlDG Kerem Muradi bizlere “Rotary’de Takım Çalışması” başlıklı sunusunu yaptı.

Toplantımızda ayrıca faaliyetlerimize yaptıkları katkılar nedeniyle Sevgili Şule Kalfa’ya ve Sevgili GDB Ali Münif Yeğenağa’ya Teşekkür Sertifikası verildi. RYLA Komite Başkanımız GDB Alpay Sezgin RYLA hazırlıkları, TLG Komite Başkanımız GDB Yaşar Yiğit ise TLG hazırlıkları ile ilgili üyelerimize bilgi verdi.

Asbaşkanımız Rıfkı Başlamışlı ve Sinem Eskişehir’de gerçekleştirilen Gelecek Dönem Başkanları Tanıtım Toplantısı ile ilgili izlenimlerini paylaştı. Mersin Rotary Kulübü üyesi, Bölge Asamble Komite Başkanı GDB Burak Hosta ise 2430. Bölge BES ve Asamblesi ile ilgili üyelerimizi bilgilendirdi.