Deprem

Maalesef her geçen dakika kötü haberler alıyoruz. Hatay'daki dostlarımiza ulaşmakta zorlanıyoruz, telefon internet çekmiyor. Adıyaman, Malatya, Gaziantep, Diyarbakır 'daki dostlarımizdan haber aldık, enkaz altında kalan yakınları olan birçok dostumuz var maalesef, inşallah hepsinden güzel haberler alırız. Adana, Osmaniye, Mersin ve Kayseri de depremi yoğun hisseden illerimiz. Afet komitemiz Ahmet Kavazak başkanlığında çalışıyor. Bölgeye yapacağımiz yardımlar için AFAD koordinasyonunda ve organize bir şekilde hareket etmek durumundayiz. AKUT 'tan ihtiyaç duyulan/ duyulacak malzeme listesi geldi bir kampanya başlatacağız.

Evleri yıkılan dostlarımiz var, Antep ve Hatay'da doğalgaz akışı durduruldu, destek olabilmek adına ilk olarak; evleri müsait olan dostlarımiz lütfen Ahmet Başkanımıza bildirsin, bu kış gününde hiçbir dostumuz dışarda kalmasın, arzu eden dostlarımizi evlerimizde misafir edeceğiz. Biz evimizde bir aileyi ağırlamaktan mutluluk duyarız, özellikle yakın illerimizin desteğini bekliyoruz, koordinasyonu afet komitemiz yapacak.

Bu arada Rotary Vakfı Afet Destek Fonuna başvuruyoruz, hızlıca 25 bin USD Vakıf desteği alacağız, 2420 ve 2440 Bölge Guvernorlerimizle de görüştüm onlar da bizim adımıza başvuru yapacak.

Milletimize geçmiş olsun, Acil şifalar diliyorum