Konuşmacı Konuklar | 2020-2021 Dönemi 27.08.2020 Tarihli toplantı

Serdar KELAHMET

1960 yılında İskenderun'da dünyaya geldi. 1980 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 2008-2010 yılları arasında Çukurova Üniversitesi'nde MBA, İşletme Master'ini tamamladı. Çalışma alanları; Bankalar, Deniz Ticaret, İcra İflas, Uluslararası Şirketler Hukuku, Uluslararası Tahkim Ve Uluslararası Çocuk Kaçırma Davaları özel ilgi alanlarıdır. Uluslararası Çocuk Kaçırma konusundaki çalışmaları nedeniyle Amerika ve Kosova Cumhuriyeti'nde ödüller almıştır. "Çocuk Kaçırma" konusundaki çalışmalarını çok sayıda uluslararası kongrelerde sunmuştur.

Serdar KELAHMET'in Rotary yaşamı 1988 yılında başlamıştır. Hukuk alanındaki başarılı çalışmalarını, "Kendinden Önce Topluma Hizmet" olgusuyla Türkiye ve Uluslararası Rotary'de taçlandırmıştır. Özellikle Gençlik Değişim Komitesi'nde hep görev almıştır. 2016-2017 yıllarında EEMA (Europe, Eastern Mediterrenean Africa) başkanı olmuştur.

Evlidir ve çok iyi derecede ingilizce bilmektedir.

Dr. Sefa ULUKAN

Mehmet Uçar