Konuşmacı Konuklar | 2020-2021 Dönemi 09.07.2020 Tarihli toplantı

Malik AVİRAL

1952 yılında Antalya’da doğmuştur. 1974 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi, Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur. 1976 yılında Otomatik Kontrol konusunda elektronik cihaz ve sensörler üreten, komple anahtar teslimi sistemler kuran ve konu ile ilgili mümessillik hizmetleri veren Elimko firmasını, diğer 3 arkadaşı ile kurmuştur. Halen Elimko Ltd. Şti. ve Elimko’nun kardeş kuruluşu İmelko Ltd. Şti.’nin kurucu ortağı ve yönetim kurulu üyesi olarak çalışmaktadır. Bugüne kadar ASİAD Ankara Sanayici ve İş adamları derneği Genel Sekreterliği yapmış, Otomatik Kontrol Vakfı kuruluş çalışmalarına katılmış, kurucu üye olarak çalışmıştır. Daha sonraki yıllarda KAL-DER Kalite Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve başkan yardımcılığı, ENOSAD Endüstriyel Otomasyon Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği ve başkan yardımcılıkları yapmıştır. Şu anda yine KAL-DER Kalite Derneği yönetim kurulu üyesi, TOSYÖV Mütevelli Heyeti Üyesi, TESİD Türkiye Elektronik Sanayicileri Derneği üyesidir. 1987 yılında Rotaryen olmuştur. 1993-94 döneminde Kavaklıdere Rotary Kulüp Başkanlığı yapmıştır. 2005-06 dönemi 2430. Bölge Guvernörüdür.

Dr. Sefa ULUKAN

Mehmet Uçar