Sevgili Dostlarım,

19 Mart 2021 Cuma günü Adana'da sözcüklerle ifade edemeyeceğim çok duygusal bir o kadar da mutlu bir gün yaşadık. Rotary 2430 Bölge Guvernörümüz tarafından Türkiye'deki 100 Spina Bifidalı çocuğumuza verilmek üzere organize edilen ve Adana etabında 7 akülü sandalyenin teslim töreni Adana Rotary Kulübü Yedipınar Engelliler Merkezinde gerçekleşti.

Törene Rotary 2430 Bölge Guvernörümüz
Dr. Serhan Antalyalı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Şemsi Dayı, Adana Rotary Kulübü Başkanı Dr.Kemal ATTİLA, Seyhan Rotary Kulübü Başkanı Mehmet Aytekin, Güney Rotary Kulübü Başkanı Dr. Fatma Akdoğan , Adana Rotary Kulübü Yedipınar Engelliler Merkezi Müdürü Yusuf İyi ve davetliler katıldı.
Bu bağış kampanyasını düzenleyen başta Serhan Guvernörümüz olmak üzere, Komite Başkanımıza, emeği geçen yüreği insan sevgisi ile dolu tüm dostlarımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz.

Dörtlü Özdenetim

“Düşündüğümüz, söylediğimiz veya yaptığımız şeyler:

1) GERÇEĞE UYGUN MU?

2) İLGİLİLERİN TÜMÜ İÇİN ADİL Mİ?

3) İYİ NİYET VE DAHA İYİ DOSTLUKLAR SAĞLAYACAK MI?

4) İLGİLİLERİN TÜMÜ İÇİN YARARLI MI?”