Dönemin 38. Mektubu | Dönemin 37. Mektubu | Dönemin 36. Mektubu | Dönemin 35. Mektubu | Dönemin 34. Mektubu | Dönemin 33. Mektubu | Dönemin 32. Mektubu | Dönemin 31. Mektubu | Dönemin 30. Mektubu | Dönemin 29. Mektubu | Dönemin 28. Mektubu | Dönemin 27. Mektubu | Dönemin 26. Mektubu | Dönemin 25. Mektubu | Dönemin 24. Mektubu | Dönemin 23. Mektubu | Dönemin 22. Mektubu | Dönemin 21. Mektubu | Dönemin 20. Mektubu | Dönemin 19. Mektubu | Dönemin 18. Mektubu | Dönemin 17. Mektubu | Dönemin 16. Mektubu | Dönemin 15. Mektubu | Dönemin 14. Mektubu | Dönemin 13. Mektubu | Dönemin 12. Mektubu | Dönemin 11. Mektubu | Dönemin 10. Mektubu | Dönemin 9. Mektubu | Dönemin 8. Mektubu | Dönemin 7. Mektubu | Dönemin 6. Mektubu | Dönemin 5. Mektubu | Dönemin 4. Mektubu | Dönemin 3. Mektubu | Dönemin 2. Mektubu | Dönemin 1. Mektubu

20 Haziran 2019
Sevgili Rotary Ailem ,

Geçen hafta Pazar günü, Babalar Günü’ydü.Tüm dostlarımın babalar günü kutlar, çucuklarınızla ömür boyu mutlu ve sağlıklı günler dilerim. Dönemimizin sonlarına geldiğimiz bu günlerde, 27 Haziran Perşembe günü Hilton Otel’de yapacağımız devir teslim töreninin hazırlıkları tüm hızıyla devam etmektedir.

30 Mayıs 2019 Perşembe günü Gelecek Dönem Başkanımız sevgili Mutlu Doğru, ilk külüp Asamblesini gerçekleştirdi.Adana Kulüplerinden sorumlu Gelecek Dönem Guvernör Yardımcılarımız Mustafa Şendağ ve Lutfi Soyupak’ın da katıldığı toplantıda sevgili Mutlu gelecek dönem projelerini anlattı ve dönem gezilerininden de bahsetti.Ürdün gezisinin kontenjanının hemen hemen dolduğunu, Aralık ayında yapılacak Liviv gezisinin de çok az kontenjanının kaldığını ifade etti.

Ramazan bayramının ardından ilk toplantımızı 13 Haziran Perşembe günü GDB Sevgili Tolga Tutaş’ in en son açtığı Real Kavşağı’ndaki Enza Home mazağazasına, işyeri gezisi olarak gerçekleştirdik.Üye ve eşlerimizin yoğun katılımının olduğu işyeri ziyaretine, Yataş Grup Enza Türkiye Satış Direktörü sayın Ertan Boğa da katıldı. Sayın Boğa yaptığı sunumda Enza Grubunun 43 yıldır Türkiye’de faaliyet gösterdiğini, üretim tesislerinin Kayseri ve Ankara’da, Genel Müdürlüğünün ise İstanbul’da olduğunu, 50 den fazla ülkeye ihracat yaptığını, borsaya açık olan şirketinin geçen yıl 950 TL ciro ile İSO 500 şirket sıralamasında 353.sırada olduğunu söyledi. Tolga Tutaş’ın Adana ve Mersin bölgesinde tek bayilik olarak 3 Bedding 10 Enza Mağaza ile hizmet verildiğini ifade etti. Çok keyifli geçen bu işyeri gezisini düzenlememize olanak sağlayan GDB Tolga Tutaş ve sevgili Safiye’ye teşekkürler ederim.

Sevgili dostlar, GDB Cevdet Naci Gülalp abimiz ve Sevgili Sefa Sofuoğlu ile kulübümüzün 50.yıl albümünü tamamlamak üzereyiz. Kulübümüzün kurulduğu günden bu güne kadar 50 dönemini içerecek bu albümü dönem sonuna yetiştirmenin heyacanını yaşıyoruz. Albümü devir teslim gecesi siz sevgili dostlarımıza dağıtmayı planlıyoruz.

Bursiyerlerimize son ödemeleri bu ay gerçekleştireceğiz. 9 ay boyunca 15 öğrenciye her ay 6.000 TL den 54.000 tl ödeme yapmış olacağız.Siz sevgili dostlarımızın vermiş olduğu desteklerle bu başarılı gençlerin yarınlarına umut olduğunuz için sizlere ayrı ayrı teşekkür ederim. Dönemimizi 30 Haziran 2019 Pazar günü Ankara’da Çek Cumhuriyeti Büyükelçilik bahçesinde geçekleşecek 2430.

Sevgilerimle...

Yaşar Yiğit

ADANA ROTARY KULÜBÜ
2018-2019 Dönem Başkanı

Dörtlü Özdenetim

“Düşündüğümüz, söylediğimiz veya yaptığımız şeyler:

1) GERÇEĞE UYGUN MU?

2) İLGİLİLERİN TÜMÜ İÇİN ADİL Mİ?

3) İYİ NİYET VE DAHA İYİ DOSTLUKLAR SAĞLAYACAK MI?

4) İLGİLİLERİN TÜMÜ İÇİN YARARLI MI?”