Dönemin 11. Mektubu | Dönemin 10. Mektubu | Dönemin 9. Mektubu | Dönemin 8. Mektubu | Dönemin 7. Mektubu | Dönemin 6. Mektubu | Dönemin 5. Mektubu | Dönemin 4. Mektubu | Dönemin 3. Mektubu | Dönemin 2. Mektubu | Dönemin 1. Mektubu

21 Aralık 2020
Sevgili Dostlarım,

Corona Virüs salgını ikinci dalgası diyebileceğimiz bir ortamda, her birimiz evlerimize kapanmış ve zorunlu durumlar dışında sosyal ilişkilerimizi en asgari düzeye indirmeye çalıştığımız günler içinde hepinize sağlık ve huzur dolu günler dileyerek sözlerime başlamak istiyorum.

Son bir ay ağırlıklı olarak salgının hızının artmasının getirdiği endişe, yakın çevremizden dostlarımızın hastalığa yakalanması ve hatta kayıplarımızın olduğu bir ay oldu. Aynı zamanda bu günler içinde aşı ile ilgili gelişmeleri basın ve sosyal medyadan takip etmeye çalıştık. Dileğimiz en kısa zamanda tüm Türkiye’nin ve insanlığın aşıya kavuşması.

Bu ay 9 Aralık Çarşamba günü 2430. Bölge Rotary Bilgileri Komitesi tarafından düzenlenen ve bizim koordinasyon sağladığımız, 4 kulübün katıldığı eğitim toplantısını yaptık. Bu toplantıya katılan 33 dostumuza duyarlılıkları için teşekkür ediyorum.

Ayrıca bu ay GDB Kazım Apa’nın fikir sahibi, Sefa Sofuoğlu dostumuzun da tasarım sahibi olduğu HİJYEN PAKETİ çalışması 2430 Bölge tarafından başlatıldı. Burada amacımız ihtiyaç sahibi ailelere maske, dezenfektan ve mendilden oluşan paketleri ulaştırabilmek. Biz de Adana Rotary Kulübü olarak 100 paket alarak projeye destek olacağız.

Son beş Başkanımız uzun bir süredir kulübümüzü 2022-23 döneminde yönetecek olan Başkan adayımızı belirlemek için çalıştılar. Bugün hepsi adına GDB Cenk Erdemışık tarafından açıklanan olan 2022-23 Dönemi Başkan adayımız Prof. Dr. Bülent Boyar’ı ve eşi İdil’i kutluyor, dönemlerinde başarılı çalışmalar diliyorum.

Son olarak bildiğiniz üzere yeni bir yıl yaklaşıyor. Bu yıl da geçen yıl olduğu gibi GDB Kazım Apa’nın önerisi ile Projelerden Sorumlu Komite Başkanımız Rıfkı Başlamışlı tarafından düzenlenen YILBAŞI ÇEKİLİŞİ 'ne eksiksiz katılım ve destekleriniz için çok teşekkür eder, Yönetim Kurulumuz olarak hepinize eşleriniz, çocuklarınız, torunlarınız ve sevdiklerinizle birlikte mutlu ve sağlıklı bir 2021 yılı dileriz.

Kemal ATİLLA

ADANA ROTARY KULÜBÜ
2020-2021 Dönem Başkanı

Dörtlü Özdenetim

“Düşündüğümüz, söylediğimiz veya yaptığımız şeyler:

1) GERÇEĞE UYGUN MU?

2) İLGİLİLERİN TÜMÜ İÇİN ADİL Mİ?

3) İYİ NİYET VE DAHA İYİ DOSTLUKLAR SAĞLAYACAK MI?

4) İLGİLİLERİN TÜMÜ İÇİN YARARLI MI?”